Events / Kickoff

Kombinasjonen med Bøkkerstuen og Tønneloftet er unik!

 Et av Staalehusets største fortrinn er muligheten for å arrangere en kveld med mat i Bøkkerstuen kombinert med en fin konsert eller annen underholdning på Tønneloftet Amfi. En bred innvendig trapp mellom lokalene binder lokalene sammen og gjør at det er mulig å flytte selv store grupper relativt raskt. I tillegg er det heis med kapasitet til inntil 20 personer som gjør at man har god kapasitet til de som ikke kan/vil bruke trappene. Begge lokaler har en maks kapasitet rundt 450-500 personer (avhengig av arrangementstype). Innredningsmessig er lokalene holdt i samme gjennomførte rustikke stil preget av en stor samling historiske gjenstander fra vår lokale kystkultur.

Dersom Dere planlegger Events/Kick-Off eller andre typer arrangement er Staalehuset et ypperlig sted å legge slike. Det finnes ikke maken til lokaler andre steder i landet! Det er derfor mulig å få en unik ramme rundt arrangementet, og å unngå det mer vanlige hotellpreget.

Vi har gode kontakter med ulike artistbyråer og managements, som er svært behjelpelig med å skaffe artister av ulike typer etter deres ønske.

Vi kan, om ønskelig, påta oss å tilrettelegge hele arrangementet. Ta kontakt for mer informasjon!

For mindre Events eller grupper kan selvsagt Bankettsalene være et alternativ.