Seminar / Konferanse

Tønneloftet Amfi kan også brukes til konferanser, seminarer og større kurs/foredrag, vi har fått gode tilbakemeldinger fra de som har brukt

Tønneloftet til slike formål. Med stor hevet scene og et hesteskoformet oppbygd amfi rundt scenen til gjestene sikres det at gjestene ser godt. Kapasiteten på Tønneloftet til dette formålet er inntil ca 350 personer, og det er mulig å benytte inntil 3 projektorer og lerret slik at alle kan se hva som skjer også når en bruker projektor.

Tønneloftet er utstyrt med et topp moderne høytaleranlegg med ypperlig dekning i lokalet, trådløse mikrofoner og et ellers meget godt lys- og lydanlegg. Vi har også skriveunderlag tilgjengelig for inntil 300-350personer.

Ved bruk av Tønneloftet til Konferanser / Seminarer benyttes vanligvis Bøkkerstuen i etasjen under som inngang, i forbindelse med pauser og bespisning. I tillegg kan våre to Bankettsaler benyttes som grupperom, om det trengs flere grupperom kan Bøkkerstuen også benyttes som grupperom (pga størrelsen og utformingen kan den benyttes til mange grupper samtidig).

Pga manglende ventilasjonsanlegg er Tønneloftet best egnet til kortere konferanser, eller konferanser der en har en del gruppearbeid.

Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud!