Storhusholdningsmesse 2017

 

Velkommen til

Haugesund Storhusholdningsmesse

2017

 

 

Vi har gleden av å invitere dere til Haugesund Storhusholdningsmesse på Staalehuset i Haugesund tirsdag 21. mars fra kl. 16.00 til 20.00.

 

Blant utstillerne på messen finnes flere av Norges største grossister og importører innen drikkevarer, alle typer matvarer og utstyr til barer, restauranter og storkjøkken.

 

Av plassmessige hensyn er antall besøkende begrenset til 6 personer som er beslutningstagere eller fagpersonell innen bar, kjøkken eller servering fra hvert firma. Prøvesmaking av øl, vin og brennevin er begrenset til personell fra steder med skjenkebevilling.

 

 

 

Under messen blir det også mulighet til å delta på foredrag.

Pascal Dupuy holder inspirasjonsforedrag fra kl. 15.00-16.00.

KDR informerer om den nye kassaloven kl. 17.00 og 18.00.

Mattilsynet holder foredrag om allergener og hygiene kl. 16.30 og 17.30.

 

I år får vi som nevnt besøk av Pascal Dupuy. Han vil i forkant av messen holde et dessertkurs for oss på Karmsund Videregående skole. De som ønsker å delta kan melde seg på. Vi har kun 30 plasser til rådighet. Kurset koster kr 1500,- og starter klokken 10.00. Varighet ca. 3-4 timer.

 

Det er nødvendig med påmelding både for messen og kurset med Pascal Dupuy direkte til Staalehuset, helst via www.staalehuset.no. Link til påmeldingsskjemaet er øverst til venstre merket” Påmelding 2017”. Eventuelt kan påmeldingene sendes Staalehuset via post@staalehuset.no.