Catering

Staalehuset har et topp moderne og stort kjøkken som kan håndtere det meste av arrangementer.

Staalehuset påtar seg fra tid til annen catering oppdrag, først og fremst større middager fra 30-300 personer. Ta kontakt med vår dyktige kjøkkensjef Kenth T. Bohström for mer informasjon og menyforslag.

MENYFORSLAG

SUPPER

Potet/purre/løksuppe toppet med baconterninger. Kr 85,-
Hjemmelaget tomatsuppe med pasta Kr 85,-
Chili og søtpotetsuppe med linser, vårløk og cottage cheese. Kr 100,-
Kylling-karrisuppe Kr 105,-
Fiskesuppe Kr 115,-
Kjøttsuppe Kr 115,-

Alle suppene serveres med smør og nybakt focacciabrød.

     KJØTTRETTER

Kjøttkaker i brun saus med ertestuing, kokte poteter og gulrøtter samt tyttebær Kr 140,-
Komle med pølse, saltkjøtt, kålrabi og bacon Kr 165,-
Grillet kyllingbryst fylt med kremost, sesongens grønnsaker, paprikasaus og villris Kr 175,-
Ovnsbakt kylling overlår med grønnsaker i tomatsaus og ris. Kr 195,-
Helstekt entrecote med ovnsbakte Amadine poteter, peppersaus,
stekt assortert sopp og sesongens grønnsaker. Kr 225,-
Lammecarre’ med fløtegratinerte poteter og
sauterte sesongens grønnsaker og lammesky. Kr 235,-
Helstekt indrefilet av okse med rødvinssaus, pommes Anna,  stekte bønner, bacon,
assortert skogssopp, spinat og rødløk. Kr 285,-

    FISKERETTER

Laksefilet på en seng av kremet spinat, brokkoli og kokte poteter. Kr 185,-
Helstekt breiflabbfilet med sesongens grønnsaker, potetstappe med friske urter og lakserognsaus. Kr 265,-Ovnsbakt kveitefilet med serranoskinke, julien grønnsaker, brokkoli,
ovnsbakte Amadinepoteter og urtesaus. Kr 285,-

    GRYTERETTER

Lapskaus med flatbrød/focaccia Kr 125,-
Chili con carne med ris, salat og brød Kr 145,-
Biff stroganoff med luftig potetstappe, salat og brød Kr 159,-
Kyllinggryte med karri, ris, salat og dressing. Kr 165,-
Kyllingfrikasse med grønnsaker og poteter. Kr 165,-
Biff Bourgogne med champignon, gulrot og bacon.

Servert med hjemmelaget potetstappe og salat. Kr 185,-

BUFFET

Tapas buffet

Grillede spicy kyllingklubber, laksesnurr med Kremost,
Spansk
bondeomelett, pai med ost og skinke, spekeskinke og melon, oliven fylt med ost, kjøttboller i spicy tomatsaus, små chilipølser,
Diablo egg, grillspyd med kylling, marinert scampi, tomat og mozzarella,
urtestekte båtpoteter, salat toppet med rødløk og oliven,
focacciabrød, aioli, salsa og dressinger

Pris per person Kr 425,-

Tradisjonelt koldtbord

Grillet kylling, spicy kyllingvinger, roastbiff, hjemmelagede karbonader m/løk,
røkt laks, pastasalat med skalldyr, pastasalat med skinke, cocktailegg,
wraps m/røkt laks og kremost, amerikansk skinke,
pai (kylling, skinke eller skalldyr), spekeskinke, hjemmelaget italiensk
salat, husets mixed salat, hjemmelaget potetsalat, eggerøre, dressinger, majones, smør og godt brød

Pris per person Kr 395,-

SMØRBRØD

Assorterte smørbrød Kr 32,-

DESSERT

Eksempelvis: Tilslørte bondepiker, Panna Cotta, Dronning Maud pudding
eller karamellpudding i porsjonsskåler Kr 79,-

 

Vi gjør oppmerksom på at alle rettene lages fra bunn av på vårt kjøkken.

Minimum 20 personer for servering på tallerken.

Tillegg for tilkjøring avhengig av avstand.

Med vennlig hilsen

Kenth Bohstrøm

Kjøkkensjef

Tlf 415 20 029

post@staalehuset.no/kenth@staalehuset.no