Bøkkerstuen

Bøkkerstuen er vårt største selskapslokale med kapasitet fra 50-500 gjester, og er kanskje det selskapslokalet som vi er mest kjent for. Det er bar, dansegulv og scene i lokalet, noe som gjør at det er et meget praktisk lokale med mange muligheter. Innredningen er gjennomført i en rustikk maritim stil pregetav gjenstander fra lokal kysthistorie. Bøkkerstuen skaper en lun og trivelig ramme rundt alle typer arrangementer, og på grunn av sin utforming fungerer lokalet også bra for mindre grupper.

Når det gjelder servering av mat er det kun buffetmenyer som er mulig å servere grupper over ca 80 personer.

Atmosfærerike lokaler med fantastisk utsikt!

Alle våre selskapslokaler har sitt særpreg og er velutstyrte. I tillegg har de fantastisk utsikt utover Sletta, Vibrandsøyene og innseilingen til Haugesund. Det er mange vinduer og flere store panoramavinduer som sammen med høyden over bakken bidrar til å gi mye lys og et luftig preg i lokalene.
Det er tilgang til både trådløst internett og fasttilkobling i alle våre lokaler.
Vi har data-/videoprosjektorer som kan settes opp i alle lokalene. Bøkkerstuen har fastmontert lydanlegg som dekker hele salen.

Ekte Matopplevelse
Vår dyktige kjøkkensjef Kenth Bohström har over 25 års erfaring blant annet fra flere av de fineste restaurantene i Gøteborg og ”High Class” cruise. Fra vårt moderne kjøkken sørger han for at alle våre selskap får god mat laget fra bunnen av, oftest basert på gode kortreiste, lokale råvarer. Noen av våre menyforslag finner du her (link), ta kontakt dersom du har spesielle ønsker eller vil ha flere alternativer.

Praktisk beliggenhet,
Staalehuset ligger kun 5 minutters kjøring eller ca 10 minutters spasertur fra sentrum av Haugesund. Se på kart (link). Det gjør at vi er sentralt beliggende, samtidig som våre gjester får fordelen av å være alene.
Faktum er at svært mange av vår kunder trekker frem vår beliggenhet som en fordel, fordi de da lettere får holdt selskapet sammen enn om de hadde arrangert selskapet i selve sentrumskjernen.
Vi har parkeringsplass både på sørsiden ved inngangen og på nordsiden av Staalehuset.
Egen kai på over 200 meter, slik at vi også kan ta i mot grupper store grupper sjøveis.