Haugesund Storhusholdningsmesse 2018

logo

 Invitasjon til Haugesund Storhusholdningsmesse

Vi har gleden av å invitere alle bedrifter innen Horeca markedet  til Haugesund Storhusholdningsmesse på Staalehuset i Haugesund tirsdag 8. mars fra kl. 15.30 til 20.30.

Blant utstillerne på messen finnes flere av Norges største grossister og importører innen drikkevarer, alle typer matvarer og utstyr til barer/restauranter/storkjøkken

Tilbakemeldingene etter de tidligere messene på Staalehuset har vært svært positive, vi har derfor stor tro på at dere vil finne messen nyttig og inspirerende.

Av plassmessige hensyn er antall besøkende begrenset til 6 personer som er beslutningstagere eller fagpersonell innen bar, kjøkken eller servering fra hvert firma. Prøvesmaking av øl, vin og brennevin er begrenset til personell fra steder med skjenkebevilling.

Etter at messen er ferdig vil det være mulighet for sosialt samvær for besøkende og utstillere.

Det er nødvendig med påmelding direkte til Staalehuset, helst via www.staalehuset.no link til påmeldingsskjemaet er øverst til høyre merket” Påmelding”. Eventuelt så kan vi også få påmeldingene via e-post, i år har vi ikke mulighet til å motta påmelding via telefaks.

Dersom dere har spørsmål vedrørende messen er det bare å ta kontakt på 52 71 40 06 eller post@staalehuset.no .